Vi bruker GibbsCAM

Vi er sertifisertGodkjent Lærebedrift

Samarbeidspartnere

  • logosampart_ravema
  • logosampart_cronisteel
  • logosampart_stena
  • logosampart_vink
  • logosampart_iteksperten
  • logosampart_uni
  • logosampart_jessheimvgs
Flash Slideshow by WOWSlider.com v5.2m

  

 

 

 

Kvalitetssikring

God og riktig kvalitetssikring er essensielt for å kunne levere riktige produkter til forventet kvalitet. Vi har lang kompetanse på hva som er viktig for kunden. Vi tror det er en av årsakene til at vi har drevet siden 1974, og fortsatt er i vekst.

Arbeidsflyt

Strømmen Dreieverksted har flere kunder som krever sporing av deler vi har produsert. Det følger med egne sertifikater fra produsentene som garanterer for kvaliteten. Når vi har mottatt disse sertifikatene blir de oppbevart elektronisk, for å sikre at de ikke kan bli borte. For å redusere muligheten for tap av disse sertifikatene har vi en rutine som fører til ekstern sikkerhetskopi hos to forskjellige leverandører. Materialene blir så øremerket for den spesifikke jobben, og hver enkelt del vi produserer blir merket med et unikt nummer fra sertifikatet for å sikre sporbarheten tilbake til produsenten og hans produksjonsserie.

Vi kan selvfølgelig også tilpasse våre rutiner for å merke deler etter kundens ønske.

Kvalitetssikring av selve dreieprosessen

Alle jobber har en start kontroll og en slutt kontroll. Som en viktig del av vår kvalitetssikring skal sluttkontroll gjennomføres av vår kvalitetssjef, Steffen Bakke. På denne måten sikrer vi at alle jobber blir kontrollert av to forskjellige personer. Ved kjøring av større serier foretar vi i tillegg stikkprøvekontroller.

Alt verktøy som brukes til kontrollmåling må gjennom regelmessig kontroll, som blir loggført av kvalitetssjef i henhold til våre kvalitetssikringsrutiner.

Maskinpark og kapasitet

Fordelen med å ha flere CNC maskiner, er at vi bruker mindre tid til å sette opp en maskin til akkurat din jobb. For enkelte kunder har vi dedikert en egen CNC maskin. På den måten forsøker vi å redusere tid som vanligvis går med til oppsett og konfigurering av CNC maskinen. Dette gjør det lettere for oss å tilstrebe en kortere leveringstid enn normalt.

Erfaringsmessig vil det av og til oppstå situasjoner som krever ekstra hurtig levering. Disse situasjonene vil vi da være bedre rustet til å håndtere.